Marató de TV3

Document d'agraïment de TV3 per la nostra participació a la Marató 2010VIDEO ASSAIG DIES ABANS DEL CONCERT

http://digital-h.cat/c/journal/view_article_content?groupId=10911&articleId=2309831&version=1.0

Concert solidari amb la Marató de TV3 del Cor New Gospel de la ciutat

Al Centre Catòlic el dissabte 20  de novembre de 2010, en dues sessions a les 19.30 i a les 21.30 hores

El Centre Catòlic va acollir aquest dos concerts del Cor New Gospel amb l’objectiu de recollir diners per a la Marató de TV3. Aquest és el segon any consecutiu que el cor participa a la Marató, el 2010 per recaptar fons per a la investigació de les lesions medul•lars i cerebrals adquirides.

Més de 20 cantants en escena que interpretaran un repertori ben variat, barrejant cançons tradicionals del gospel que tots coneixem, com el Happy Day, amb peces de gospel més contemporani.

El Cor New Gospel actuaran a les 19.30 i a les 21.30 hores.

La Marató de TV3 que va tenir lloc el 20 de novembre i va estar dedicada a les lesions medul•lars i cerebrals adquirides. Són lesions que afecten el sistema nerviós central, que és el gran centre processador del cos.

Aquestes lesions apareixen de manera sobtada, i gairebé el 80 per cent tenen un origen traumàtic. Les causes més habituals són els accidents de trànsit, esportius i laborals. Algunes malalties, com els accidents vasculars cerebrals o certs tumors també poden causar aquests tipus de lesions.

Una lesió al cervell o a la medul•la pot alterar-ne el funcionament i condicionar de manera notable la vida d’una persona.
Comments